besparen op merkkleding

Besparen op merkkleding

Er netjes bij lopen wil natuurlijk iedereen wel. Met mooie kleding voelen veel mensen zich zelfverzekerder en zitten ze lekkerder in hun vel. Helaas gaan mooie en goede kleding vaak samen met dure merken en hoge prijzen. Voor een nieuwe spijkerbroek van merken als G-Star of Pall Mall moet vrijwel altijd meer dan 120 Euro betaald worden. Dat is een hoop geld, maar wij vertellen u hoe u eenvoudig kunt besparen op merkkleding. Hieronder een paar tips.

Hou de aanbiedingen in de gaten:  Het klinkt zo logisch maar er zijn maar zo weinig mensen die het daadwerkelijk doen. Kijk op internet, de foldertjes die door de brievenbus vallen en in de (online) winkels zelf om de beste aanbiedingen te vinden. Kleding die plaats moet maken voor de nieuwe collectie, moet het liefst snel verkocht worden. De kortingen kunnen flink oplopen, en het is echt de moeite waard om hier eens tussen te kijken of er iets voor u bij zit.

Ga naar outlets: In Nederland en België zijn op diverse plaatsen zgn. Factory-Outlets. Dit lijkt een beetje op kleine dorpjes waar ze uitsluitend merkkleding winkels hebben. Veel van de grote merken hebben hier een eigen shop waar ze hun producten tegen lagere prijzen dan in gewone winkels verkopen. Soms is het over-voorraad, oude collectie of gewoon prima nieuwe producten tegen iets lagere prijzen dan normaal. Bataviastad en Roermond zijn grote outlets in Nederland. Maasmechelen is een mooie, grote outlet in België. Dus wanneer u graag merkkleding koopt en gek bent op shoppen, is dit zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

Tweedehands kleding: De meeste mensen moeten er niet aan denken, kleding dragen die ook al door andere mensen gedragen is. Maar waarom zou u het eigenlijk niet doen? Op Marktplaats bijvoorbeeld, is er echt een levendige handel in merkkleding. Of het nou om spijkerbroeken of een truitje gaat, het is er allemaal te vinden. Prijzen zijn soms te laag om het te geloven. Wanneer u het thuis heeft ontvangen, is het een kwestie van gewoon even wassen voordat u het aantrekt. En u heeft er weer leuke, nieuwe kleding bij. Maar dat geldt ook andersom. Heeft u kleding over, zet het dan op Marktplaats. Waarom zou u goede kleding weggooien terwijl u er op deze manier eenvoudig nog wat geld voor terug kunt krijgen. Tweedehandswinkeltjes zie je tegenwoordig op steeds meer plaatsen. Loop hier ook eens naar binnen om een kijkje te nemen.

U ziet dat er ruim voldoende mogelijkheden zijn om er leuk en hip bij te lopen zonder hier de hoofdprijs voor te moeten betalen. Het kost wat moeite maar ook u kunt besparen op merkkleding. Veel plezier met shoppen!

Tags:
Previous Post
besparen op autokosten
Besparen

Besparen op autokosten – 3 tips

Next Post
besparen op boodschappen
Besparen

Besparen op boodschappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.