Besparen op je zorgverzekering

Besparen op je zorgverzekering

Je zorgverzekering. Toch jammer dat je een hoop geld moet betalen voor die ene keer in het jaar dat je naar de huisarts moet. Gemiddeld genomen, kost jouw zorgverzekering tussen de €97,- en €112,- per maand. en bovendien moet je ook nog eens €350,- eigen risico per jaar betalen, wat wettelijk verplicht is. Zeker in tijden van economische crisis, is dat een heleboel geld. Vooral als je toch al minder te besteden hebt. Het zou toch lekker zijn om te kunnen besparen op je zorgverzekering.

Grote zorgverzekeraars op een rijtje

De grootste vier zorgverzekeraars van Nederland zijn (op volgorde van aantal verzekerden) Achmea, UVIT, CZ en Menzis. Het vreemde is, dat deze zorgverzekeraars niet behoren tot de beste zorgverzekeraars van ons land. Dat zijn dit jaar: Ditzo, Agis, OHRA en Univé. En om het overzicht compleet te maken waren de duurste zorgverzekeraars van Nederland: De Amersfoortse, Univé, VGZ en Zilveren Kruis Achmea.

Besparen op je zorgverzekering

Vanaf 18 jaar is het afsluiten van een zorgverzekering verplicht. Vooral voor je portemonnee is het echt een stuk beter om de beste (lees: de goedkoopste) zorgverzekering af te sluiten. Uitzoeken welke zorgverzekering voor jou het meest geschikt is, blijkt vaak een behoorlijk lastige klus: je moet pakketten vergelijken, services vergelijken, kosten vergelijken, ziektekansen inschatten etc.

Een veel betere oplossing is om je in te schrijven bij een organisatie die jou al die toestanden uit handen neemt. Alleen kosten deze organisaties meestal wel geld. Maar er is nu ook een GRATIS oplossing. Als je je inschrijft op www.sloopdecrisis.nl wordt er gekeken naar alle vaste lasten, en dus ook naar de zorgverzekering.

Sloop de Crisis

Inschrijven bij Sloop de Crisis is echt helemaal GRATIS en uiteraard geheel vrijblijvend. Het verhaal werkt als volgt. Hoe meer mensen zich inschrijven, hoe groter het aantal deelnemers aan Sloop de Crisis wordt, en hoe groter dus de database met potentiële overstappers. Wat betekent dat ze dus meer druk kunnen uitoefenen op de “vaste lasten” organisaties. En dus zullen die met een beter (lees: goedkoper) aanbod komen. Dus hoe sneller er veel mensen zich inschrijven, hoe sneller en beter Sloop de Crisis druk kan uitoefenen. En dat betekent dat jouw vaste lasten weer verder omlaag gaan.

Dus wil je besparen op je zorgverzekering en ook op je overige vaste lasten? Meld je dan NU GRATIS aan op www.sloopdecrisis.nl

Tags:
Previous Post
auto huren met bkr registratie
Huren en Leasen

Auto huren met BKR registratie goed mogelijk

Next Post
wat betekent bkr voor u
Lenen

Wat betekent BKR registratie voor u?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.